1- از چه سنی میتوان کیوتن رد استفاده کرد؟

از سن 25 سالگی تولید کیوتن در بدن کاهش میابد و کم شدن میزان این ماده در بدن باعث ایجاد تغییراتی در بدن می شود که دلیل شروع فرآیند پیری است به همین علت از سن 25 سالگی استفاده از این مکمل توصیه می گردد 

2- تفاوت بین امگا3-6-9 یونیک فارما با سایر محصولات چیست؟

وجه تمایز امگا3-6-9 یونیک فارما وجود روغن ماهی همراه با روغن دانه کتان و گل گاوزبان می باشد که نقش مهمی در بهبود عملکرد مغز، تنظیم ضربان قلب، کاهش التهاب، بهبود سیستم ایمنی و عصبی دارد

 3- جهت کاهش علائم پی ام اس چه زمان و به چه میزانی باید از محصول پرایم رز استفاده کنیم؟

جهت کاهش علائم دوران پی ام اس  به مدت یک هفته  قبل از دوران قاعدگی روزی 1 تا 2 عدد از محصول پرایم رز مصرف شود

4-  مصرف روزانه چه مقدار کوآنزیم کیوتن ضروری است؟

هیچ دوز مصرفی ایده‌آلی برای مکمل کیوتن  تعیین نشده است. در مطالعات مختلف از دوز ۵۰ میلیگرم تا ۱۲۰۰ میلیگرم در روز برای بزرگسالان، که گاهی به چند دوز کوچکتر در طول روز تقسیم شده، استفاده شده است. دریافت دوز 100 میلی گرم، دوز متعادل و روتین می باشد.

5- عوارض مصرف مکمل کیوتن رد چیست؟

عوارض جانبی ناشی از مصرف این مکمل نادر و خفیف هستند. این عوارض شامل اسهال، تهوع و سوزش معده هستند.

6- نقش کیوتن در درمان ناباروری خانم ها چیست؟

کیوتن از دستگاه تولیدمثل خانم ها محافظت می کند همچنین سبب بهبود کیفیت تخمک، بهبود ضخامت لایه آندومتر رحم و بهبود باروری در زنان مبتلا به تنبلی تخمدان می شود.

7- کمبود روی در زنان چه مشکلاتی را موجب می شود ؟

نقصان روی در بدن خانم های باردار می تواند منجر به رشد ناکافی و کند جنین و یا زایمان زودرس می شود.

یکی از علل میوم رحم و کیست پستان در خانم ها، کمبود روی می باشد و دیده شده است که با تجویز روی بهبودی در آنها حاصل شده است. همچنین دیده شده است که در خانم هایی که دچار عفونت های قارچی دستگاه تناسلی می شوند و به هیچ درمان منظم دارویی جواب نمی دهند، تجویز روی به مقدار کافی، باعث بهبودی آنها شده است.

8- چرا زنان بیشتر در معرض خطر کمبود کلسیم هستند؟

زنان در مقایسه با مردان از استخوانهای ظریف تری برخوردارند و به علت تغییرات هورمونی در یائسگی، به ویژه بالای ۴۵ سال به واسطه کم کاری تخمدانها، از استروژن که یک هورمون تقویت کننده استخوانی است، محروم می شوند.

9- مصرف مکمل روی در پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2  چه نقشی دارد؟

 میزان عنصر روی در لوزالمعده افراد سالم دو برابر دیابتی  هاست که نشانه دهنده نقش آن در تولید انسولین می باشد. مشاهده شده است که کمبود روی در خون باعث کاهش انسولین می شود. کمبود روی به صورت مزمن و دائمی صدمه ی بزرگی به سلول های بتا در لوزالمعده که انسولین ترشح می کنند، می زند و در سنین بالا، افرادی که به مدت طولانی مدت دچار کمبود روی هستند، ممکن است به دیابت نوع ۲ مبتلا شوند.

SOCIAL MEDIA                    |                © 2016 Uniqpharma™ | All Rights Reserved              |              REFER A FRIEND TODAY!